Officiell distributör - Fri frakt för alla beställningar

Integritetspolicy

Integritetspolicy
Uppdaterad 2019-10-23

Vi på Ulefone vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi följer därför gällande lagar och regler för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas på korrekt vis. I denna integritetspolicy så kan du läsa mer om hur vi lagrar dina personuppgifter, hur dina personuppgifter kan användas samt dina rättigheter.


Personuppgiftsansvarig
e-ville.com distribution Oy

Organisationsnummer: 26275213

Adress: Yhdystie 1, 04600 Mäntsälä


Varför lagrar vi personuppgifter?

Vi samlar in personuppgifter från våra kunder för normal användning i kundrelationen. Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är avtalet mellan dig och oss samt de därmed förknippade lagstadgade rättigheterna & skyldigheterna. Tillhandahållandet av personuppgifter är en förutsättning för upprättandet av ett kontrakt och därmed ett handelsförhållande.

Vi samlar också in personlig information för marknadsföringsändamål baserat på ovannämnda kundrelation. Vi kan använda din personliga information för automatisk profilering, så du kan få personliga produktrekommendationer baserat på din köphistorik. Dina data kan användas anonymt för att förbättra webbplatsens prestanda och kvalitet.

Dina rättigheter

Inom ramen för EU:s sekretesslagar har du följande rättigheter i relation till lagrade personuppgifter:

 • Rätt att verifiera dina personuppgifter och innehållet i registret
 • Rätt att rätta till information
 • Rätt att begränsa bearbetning (till exempel kan du neka marknadsföring)
 • Rätt till invändning mot bearbetning
 • Rätt att avbryta samtycke (till exempel kan du avregistrera dig från nyhetsbrevet)

Hur länge lagrar vi dina uppgifter?

 • Onlinebutik i 5 år
 • E-postarkiv i 7 år
 • I bokföring i 7 år

Observera att vi endast får ta bort registerinformationen om vi inte har någon laglig skyldighet att fortsätta lagra data. Till exempel kan en lagstadgad skyldighet vara att enligt redovisningslagar så skall kvitton kvitton och andra styrkande handlingar lagras under en viss tidsperiod efter genomfört köp.
Vem har tillgång till mina uppgifter?

Tillgång till din personliga information är begränsad till de anställda och våra samarbetspartners i de fall personuppgifter behövs.
Exempelvis:

 • Våra anställda
 • Betalningsmedel som behandlar orderbetalning
 • Postkontor och logistikföretag som levererar din beställning
 • Redovisningsföretag och revisorer som sköter bolagets konton
 • IT-leverantörer som upprätthåller våra webbplatser

Vi samlar in personuppgifter endast för orderhantering och hantering av kundrelationer, varav en del är marknadsföring. Tillsammans med vår partner VE samlar vi in ​​personuppgifter som kan användas för marknadsföring, som vi har definierat i vår egen och VE:s sekretesspolicy. Vi säljer inte personlig information vi samlar in. De avslöjas inte heller för tredje part i onödan.

Om du har betalat via Paytrail kommer Paytrail att samla in IP-adressen, betalningsmetoden och betalningsdatumet i samband med betalningstransaktionen. Läs mer om Paytrails integritetspolicy: https://www.paytrail.com/en/data-privacy-notice


Är mina data säker?

I vår webbutik använder vi aktuella och moderna säkerhets- samt krypteringstekniker för att säkerställa integriteten för våra kunder och även säkra informationen i vårt register.
 
Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.